حدود 10 روز پیش رابطه خیلی سطحی برای مدت کوتاهی از مقعد و واژن با کسی داشته که اصلا از اون فرد مطمئن نیست در واقع مایعی وارد بدنش نشده از طرف اون مرد
ولی شدیدا از اون روز نگرانه و دو روز بعدش تب کرده
البته من هرچی بهش میگم آزمایش بره یا با پزشک در میون بذاره راضی نمیشه و میگه که اچ آی وی در مرحله اول تشخیص داده نمیشه و شدیدا ناراحته و نگران
البته چون طرف غافلگیرش کرده افسرده هم شده و من حدس میزنم تب این چند روزش از ناراحتی باشه … چون شب و روز نداره
سوالی که داشتم این بود که : آیا اگر امکان این باشه که ویروسی منتقل شده باشه در مرحله اول میشه از ابتلا به بیماری ایدز جلوگیری کرد؟ مثلا دارویی چیزی …
و اما در مورد ایدز
عفونت با HIV نشانه های خاصی ندارد. تنها راهی که جهت اطمینان از آلودگی با HIV وجود دارد، انجام آزمایش آنتی بادی HIV است. آزمایش HIV آنتی بادیهای ضد ویروس را در خون شخص جستجو می کند. در اغلب افراد این آنتی بادیها در عرض ۳ ماه گسترش می یابند و در موارد نادر تا ۶ ماه طول می کشد و در موارد بسیار ناشایع گسترش آنتی بادیهای قابل شناسایی بیش از ۶ ماه طول می کشد. انجام این تست قبل از ۳ ماه ممکن است سبب ایجاد یک جواب ناواضح شود بنابراین امکان دارد در یک شخص آلوده هنوز آنتی بادیها قابل شناسایی نباشد .بنابراین بهتر است که قبل از انجام آزمایش حداقل ۳ ماه بعد از آخرین باری که شما در معرض خطر آلودگی با HIV بودید، انتظار بکشید. بعضی از مراکز آزمایشگاهی دوبار در ۶ ماه بعد را توصیه می کنند. همچنین اینکه شما در طول این مدت در خطر تماس های بعدی با فرد آلوده به HIV نباشید بسیار حائز اهمیت است
با انجام آزمایش خون و آزمون پادتن ضد ویروس ایدز (ممكن است حتی تا 6 ماه پس از شروع آلودگی مثبت نشود) میتوان تشخیص را تأیید نمود. در بیمارانی كه آلودگی به ویروس ایدز تشخیص داده میشود باید وجود سایر بیماریهای آمیزشی و سایر عفونتها مثل سل نیز مورد بررسی قرار گیرد.
توجه داشته باشید كه تشخیصی زودهنگام كمككننده استکنند
اگر در معرض خطر هستید، برای بررسی مراجعه كنید، حتی اگر احساس میكنید كه در سلامت كامل به سر میبرید. اگر میخواهید حامله شوید، یا این كه حامله هستید، انجام آزمون ویروس ایدز ممكن است كمككننده باشد. در صورت مثبت بودن آزمون ویروس ایدز به هنگام حاملگی، با درمانهای مخصوص میتوان احتمال عفونت در نوزاد را به حداقل رساند.
از تماس با افرادی كه دچار عفونت هستند، حتی سرماخوردگی، پرهیز كنید.
در حال حاضر داروها در معالجه عفونت ایدز مؤثر نیستند.
برای مقابله با عفونتها یا پیشگیری از آنها ممكن است آنتیبیوتیك تجویز شود.
داروهای ضد ویروسی و نیز داروهای مهاركننده در درمان عفونت با ویروس ایدز مورد استفاده قرار میگیرند و ممكن است پیشرفت بیماری را به تأخیر اندازند.
تجویز آنها باید توسط پزشكان با تجربه انجام پذیرد.
امروزه درمان های غیر دارویی در درمان ایدز خیلی گسترش یافته است و بسیاری از بیماران عقیده دارند که درمان هایی مثل رژیم غذایی خاص، گیاهان دارویی و مصرف نوشابه ی کومبوچا و ترکیبات ویتامینی می توانند به کنترل عفونت اچ آی وی آنها کمک کنند.
دوست عزیز لازم دیدم چند مطلب دیگه رو هم اضافه کنم
بر حسب اینکه فرد آلوده در چه مرحله ای از بیماری قرار داشته باشد و روی نزدیکی و وضعیت ایمنی فرد مقابل چگونه باشد، احتمال انتقال بیماری در پی یکبار نزدیکی با فرد آلوده از 1/0 تا 16 درصد (بطور متوسط 10%) متفاوت است. یعنی اگر فرد سالمی با یک بیماری ایدزی 10 بار نزدیکی کند، به احتمال صد درصد (تقریباً حتماً) آلوده به ویروس ایدز خواهد شد (البته این بدین معنی نیست که فرد در نوبت دهم دچار ایدز می شود، بلکه ممکن است در همان نوبت اول هم دچار ایدز شود).
در یک بار نزدیکی درصد احتمالش کمه اما صفرم نیست
خوشبختانه امروزه داروهای نسبتاً موثر و کارآمدتری تهیه و به بازار عرضه شده اند و از زمان آلوده شدن به ویروس هر چه زودتر درمان شروع شود (حتی آنهایی که فقط آلوده به ویروس ایدز هستند ولی بیماری ندارند)، پاسخ به درمان و احتمال بهبودی بیشتر خواهد بود. البته لازم به ذکر است که در حال حاضر هیچیک از داروهای در دسترس قادر به معالجه قطعی بیماری (ریشه کن کردن ویروس از بدن) نیستند و فقط باعث بهبود نسبی و افزایش طول عمر بیماران می شوند.
ساده ترین روش برای تست مراجعه به پایگاههای سازمان انتقال خون و اهدای خون است، زیرا سازمان انتقال خون بطور رایگان بر روی خونهای اهدایی آزمایشات تشخیص HIV و برخی از عفونتهای دیگر (از جمله هپاتیت بی و سی) را انجام می دهد.
تقریبا همه آزمایشگاهها آزمایش اولیه آنرا انجام میدهند ولی در کلینیکهای مثلثی در صورت لزوم بعد از مشاوره رایگان است.
در اين مراکز آزمايش و مشاوره بصورت رایگان و ناشناس (محفوظ نگاه داشتن نام و دريافت يک شماره کد ویا حتی بدون نام) انجام می شود.