1-چند وقتي است كه لوزه هايم از محل سابق به عقب رفته و دانه هايي زرد رنگ در اطراف آن ها وجوددارد كه مرا بسيار نگران كرده و همچنين لك هاي سفيدي در لب ها و گوشه دهانم بوجود آمده است علتش چيست اطلاعي داريد؟
2-من حدود3 ماه پيش يك رابطه جنسي حفاظت نشده داشتم كه دچار دانه هايي گوشتي در اطراف آلت تناسلي شدم كه دكترها گفتند زگيل تناسليه و همچنين دانه هاي قرمز و خارش دار در پاهايم شدم
كه بعد از 3 ماه آزمايش اچ آي وي دادم كه شكر خدا منفي بود نوشته بود نوع تست رو hiv.ab اين تست تست خوبيه يا اصلا قابل اطمينان هستش جوابش ؟
4-با توجه به مشكل لوزه هام و لك هاي سفيد در لب هام ميتونه اين ها علايم اچ آي وي باشه ؟
5-آيا 3 ماه در مورد آزمايش اچ آي وي بسه يا دوباره برم آزمايش؟؟؟
6-در كل علايم من ميتونه علايم اچ آي وي باشه؟ لطفا جوابهاتون را بترتيب دهيد
برای کاهش عوارض زخمها و جلوگیری از انتشار آنها از پماد میرتوپلکس استفاده می کنند. این پماد دارای خاصیت ضد ویروس هرپس سیمپلکس نوع ۱ و ۲ میباشد و در درمان تبخالهای پوست نواحی مختلف بدن بکار میرود.
همچنین از قرص یا پماد آسیکلوویر برای درمان ویروس ذکر شده نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
التهاب گلو یا فارنژیت، به عنوان یک علامت در بسیاری از بیماری های عفونی و التهابی دستگاه تنفس فوقانی دیده می شود. این علامت بسیار شایع است. فارنژیت میتواند باعث ورم لوزه ها شود.
وجود باکتری به نام استرپتوکوک باعث ایجاد گلودرد، قرمزی و اگزودا (پوشش زرد روی لوزه ها) یا دانه های قرمز روی فضای خلفی حلق می شود.
در صورت عدم درمان و کنترل بیماری، ممکن است منجر به تب روماتیسمی و گلومرولونفریت شود و از این نظر، درمان آن حائز اهمیت است.
برای درمان در صورتیکه منبع بیماری باکتریایی یا قارچی باشد از درمان با آنتی بیوتیک ها و یا داروهای ضدقارچ استفاده میکنند. در صورتیکه منبع بیماری ویروسی باشد درمان بسته به نوع ویروس متفاوت است. در درمان فارنژیت مزمن باید بیماری ای که موجب فارنژیت شده است پیدا شده و درمان شود. در درمان فارنژیت دانه دار گاهی از لیزر برای از بین بردن دانه های ته حلق استفاده میشود.
گاهی اوقات تبخال چشمی هم ایجاد میشه که با قرمزی چشم همراه خواهد بود که برای درمان این عارضه، قطره چشمی به نام آیدوکسوریدین تجویز می شود تا ویروس دیگر قادر به آلوده کردن یا تخریب بافت یا تکثیر خود نشود.
بطور کلی اين بيماری از نظر خطر با بيماري ايدز قابل مقايسه نيست و میتوان آن را كاملاً كنترل نمود.
علائمی نظير تب، گلودرد، بزرگي غدد لنفاوي، درد مفاصل و عضلات، سردرد، ضعف و بيحالي، بي اشتهايي، تهوع و استفراغ و كاهش وزن در علائم ابتلا به ایدز ایجاد می شوند.